Categorie Decoratie


Decoratie

Composthopen maken - mijn tips

In een grote tuin is er altijd de mogelijkheid om een ​​composthoop te maken. Dit is niet zo moeilijk als je alles goed voorbereidt. Compost mag niet langer dan een jaar worden bewaard - het hebben van je eigen composthoop is echt iets prima. Waarom? Omdat het verschillende voordelen biedt!
Lees Verder
Decoratie

Ongedierte op fruitbomen

Plagen op fruitbomen zijn moeilijk voor veel hobbytuiniers. Onze kleine gids vertelt je wat dit is en wat je kunt doen. Fruit uit de eigen tuin is de trots van elke tuinier. Maar zo populair als appel, peer of kers zijn bij ons mensen, zo zijn de fruitbomen met ongedierte.
Lees Verder
Decoratie

Voorkom hagelschade in de tuin

Hagel kan grote schade aanrichten in de tuin. Hier zijn tips over hoe u het ergste kunt voorkomen en hagelschade in de tuin kunt voorkomen. Hagel kan veel druk op je planten uitoefenen - het goede humeur over mooi weer, volle zon en hete temperaturen kan snel verdwijnen als er onweer opkomt.
Lees Verder
Decoratie

Algen in de vijver? - Deze tips helpen!

Algen in de vijver zien er niet alleen onaantrekkelijk uit, ze kunnen ook andere vijverbewoners schaden. Lees hier wat er moet gebeuren en wat echt helpt. Een privévijver is het hoogtepunt voor veel tuinbezitters, maar een dergelijke vijver moet ook dienovereenkomstig worden onderhouden.
Lees Verder
Decoratie

Hoe beïnvloedt de maan de tuin?

Talrijke tuinders zweren bij de maan en tuinieren alleen op bepaalde tijden. Als u ook in de kracht van de maan gelooft, moet u hier verder lezen. Al tientallen jaren weten mensen dat de maan hun leven bepaalt en talloze tuiniers zweren bij de maan en tuinieren alleen op bepaalde tijden.
Lees Verder
Decoratie

Klaver in het gazon verwijderen - tips en huismiddeltjes

Als u klaver in het gazon wilt verwijderen omdat het het gazon overneemt en verplaatst, moet u consistent zijn. In onze gids met tuintips wordt uitgelegd wat u moet doen. Verwijder klaver uit het gazon met deze tips Klaver (trifolium) is eigenlijk een populaire plant omdat het als een geluksbrenger wordt beschouwd, vooral als een klaverblad vier bladeren heeft.
Lees Verder
Decoratie

Behandel bessenstruiken correct

De bessenstruiken hebben de juiste behandeling nodig om ervoor te zorgen dat krenten, kruisbessen en dergelijke elk jaar weelderig fruit dragen. Lees hier hoe u dit kunt doen. Bessenstruiken zoals krenten, kruisbessen, frambozen of bramen dragen hun vruchten aan nieuwere scheuten die slechts enkele jaren oud zijn.
Lees Verder
Decoratie

Vang spinnen maar dood ze niet - we zullen je laten zien hoe!

Spinnen zijn nuttige dieren.We weten dat spinnen nuttige dieren zijn en je geen kwaad doen, maar velen van ons willen nog steeds niet dat ze te dicht bij je in de buurt komen - vooral de dikkere. Je kunt je vrij bewegen in de tuin, omdat ze je meestal niet storen. Maar wanneer ze op het terras of in de tuinschuur nestelen, hebben ze vaak geen andere keuze dan schreeuwend weg te rennen en een dappere persoon te vinden die de spin verwijdert.
Lees Verder
Decoratie

Klimplanten - Vermijd Klimop!

Klimop groeit onmetelijk Veel huiseigenaren houden niet van de kale huismuur en besluiten deze groen te maken. De klimop is saai: niet alleen groeit en groeit hij onmetelijk, de zuignappen beschadigen ook de muur. Als u het opnieuw verwijdert, laat het zijn sporen achter.
Lees Verder
Decoratie

Zouten in de kas - Hoe uw planten te redden

Onprofessionele voedingsstoffen zijn vaak verantwoordelijk voor overzouten of verzilting in de kas. We leggen uit wat we nu moeten doen. Voorkom overzouten Verschillende factoren zijn verantwoordelijk voor overzouten of verzilting in de kas. Enerzijds zijn er grote hoeveelheden kunstmest die door de eigenaar worden gebruikt voor de optimale groei van de planten.
Lees Verder
Decoratie

Snoeien met zomerlila - hoe het werkt!

Snoeien moet in het voorjaar gebeuren, de zomersering in de tuin is erg populair. Het ziet er niet alleen mooi uit met zijn bloemschermen, het zorgt er ook voor dat sommige nuttige insecten worden aangetrokken door de geur. Vooral bijen en vlinders lopen wild op de nectar van de zomersering.
Lees Verder
Decoratie

Wat is de beste maaihoogte voor gazon?

Wat is de beste maaihoogte voor gazon? Er is geen eenduidig ​​antwoord, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren, die we hier zullen bespreken. De maaihoogte is afhankelijk van het type gazon, het is niet mogelijk om het gazon te maaien. Maar welke maaihoogte is het beste voor gazon?
Lees Verder
Decoratie

Gargouilles - decoratie voor de tuin

Gargouilles zijn een echte blikvanger Heb je ooit gehoord van Gargouilles? Als je een tuin hebt, zullen deze mythische wezens je zijn tegengekomen. Ze worden vaak gevonden bij fonteinen als stenen figuren die water spuwen. Gargouilles zijn een mooie decoratie voor de tuin. Draken, duivels en demonen De cultus is de laatste jaren enorm gegroeid.
Lees Verder
Decoratie

Bloemen ja, maar geen fruit

Als de bestuiving ontbreekt, ontbreken de vruchten, verschillende planten uit de pompoenfamilie, d.w.z. de meloen, de courgette en veel veldkomkommers, vormen zowel mannelijke als vrouwelijke bloemen op één plant. Om fruit te laten bloeien, is niet alleen bloei noodzakelijk, maar ook bestuiving van de bloemen.
Lees Verder
Decoratie

Buitenlandse honden en katten in de tuin

Voor veel katten een doorn in het oog Een probleem in veel woonwijken zijn vrij rondlopende honden en katten. Als de buurman bijvoorbeeld dieren heeft die hij vrij in zijn tuin of op straat laat rondlopen, kunnen deze dieren natuurlijk ook in uw tuin komen. Honden in de tuin Dit is een doorn in het oog van sommige mensen, vooral wanneer de dieren de tuin als toilet gebruiken.
Lees Verder
Decoratie

Gazonmeststof - langdurige bemesting voor een mooi gazon

Gazonmeststof is essentieel als u een mooi gazon wilt hebben. Het moet worden bemest in de herfst en lente. Als u op zoek bent naar kunstmest in gespecialiseerde winkels, zijn de planken tot de rand vol. Er zijn natuurlijk verschillende soorten kunstmest, zoals grasmest. Het is precies afgestemd op de behoeften van een gezond gazon.
Lees Verder
Decoratie

Verzorgingstips voor bluebells

Velen kennen klokjes uit de tuin. Maar ze doen het ook behoorlijk goed in de kamer. Dit komt omdat bluebells gemakkelijk te verzorgen zijn. Je hoeft niet veel te doen. Boshyacinten zijn permanente bloeiers - Hoewel de campanula een constante bloeier is, zijn er een paar speciale dingen om voor te zorgen bij het verzorgen van de plant.
Lees Verder
Decoratie

Kweek je eigen groentezaden

Iedereen die groenten in de tuin kweekt, moet niet alleen de groenten zelf oogsten, maar ook de zaden. U hoeft dus niet elk jaar nieuwe zaden te kopen. Je hoeft geen groentezaden te kopen. Smaken tomaten dit jaar bijzonder goed? Het zou geweldig zijn als je deze smakelijke tomaten volgend jaar weer zou kunnen kweken.
Lees Verder
Decoratie

Bosbessen planten - onze tips

Als je door de natuur dwaalt, vind je hier en daar bosbessen. Maar je hoeft er niet naar te zoeken. Je kunt ook blauwe bessen planten in je eigen tuin. Je kunt ook bosbessen planten in een emmer. Diegenen die graag bosbessen eten (niet alleen bosbessen genoemd) eten niet alleen weinig calorieën, maar doen ook iets voor hun gezondheid.
Lees Verder