Categorie Aanbiedingen


Aanbiedingen

Plant en zorg voor hartig

Natuurlijk mag men niet ontbreken in een bonensoep. Juist, de bonen. Maar ook niet de hartige. Dit smaakt natuurlijk het beste uit je eigen tuin. Hartig is heel gemakkelijk te verzorgen - als u bonen in de moestuin kweekt, moet u ook de teelt van hartig (Satureja) overwegen.
Lees Verder
Aanbiedingen

Dille heeft veel voordelen

In een kruidentuin mag één ding niet ontbreken: we hebben het over dille. Het verfijnt immers niet alleen gerechten, het is ook kinderspel om te groeien. Dille is een natuurlijke wiet - degenen die genieten van het eten van vis zullen absoluut dille (Anethum graveolens) in de tuin hebben.
Lees Verder
Aanbiedingen

Vossenstaart - 5 tips voor verzorging

De vossenstaart is een populaire zomerplant die bijzonder goed gedijt in kuipen, maar ook op het balkon. Dit vereist echter de juiste zorg. De bloeiwijzen doen denken aan de staart van een vos - de vossenstaart is een populaire zomerplant die zijn naam dankt aan de bloeiwijzen die doen denken aan vossenstaarten.
Lees Verder
Aanbiedingen

Heggenschaar - wanneer en hoe?

Als je je haag op het verkeerde moment snijdt, beschadig je hem alleen en bereik je het tegenovergestelde van een dichtgroeiende haag. Heggen moeten worden gesneden - geen twijfel. De heggenschaar moet echter anders worden benaderd met de verschillende hagen. Bladverliezende houtachtige planten die een haag vormen, bijvoorbeeld de haagbeuk of de Europese beuk en ook de wintergroene liguster, krijgen hun belangrijkste snit in de winter, voordat de vegetatie kalm optreedt.
Lees Verder
Aanbiedingen

Creëer je eigen crocus weide in de tuin

Krokussen zijn vrijwel de eerste bloemen die na de winter kleur geven aan tuinen en weiden. We laten je zien hoe je je eigen crocus weide kunt maken. Vroege bloeiers zoals sneeuwklokjes en krokussen zijn de eerste boodschappers van de lente. Je kunt vaak worden bewonderd, zelfs als de sneeuw nog niet volledig is ontdooid.
Lees Verder
Aanbiedingen

Verwijder de boomstronk door te rotten

Een boomstronk in de tuin is vaak vervelend en moet verdwijnen. Het meest milieuvriendelijk is rot, wat je met kleine trucjes kunt versnellen. Zo nu en dan moet een boom de tuin verlaten. Zagen is meestal het minste kwaad, maar hoe ga je om met de resterende stronk?
Lees Verder
Aanbiedingen

Tuinvloer - 3 tips voor goede verzorging

Maak de grond in de herfst los, elke grond is anders. De ene is zuurder, de andere kalkrijker, de volgende zanderig, sommige leemachtig. En omdat dit het geval is, groeit niet alles overal. Ideaal als u de pH-waarde van de grond kunt bepalen, want dan kunt u ook planten specifieker planten.
Lees Verder
Aanbiedingen

Verwijder bladluizen - 2 huismiddeltjes

Bladluizen verwijderen - een onderwerp dat op een gegeven moment elke tuinbezitter raakt. Goed als u kunt vertrouwen op natuurlijke huismiddeltjes. Het lieveheersbeestje is een natuurlijke vijand van bladluizen - elke hobbytuinier heeft dit waarschijnlijk eerder meegemaakt: je geniet van de prachtige bloemen en plotseling ontdek je de kleine vervelende monsters.
Lees Verder
Aanbiedingen

Onkruidverwijdering - onze 4 beste tips

Wietvlies kan helpen Sommigen zeggen dat alles wat in de tuin groeit daar terecht is. En daarom wordt wiet bij sommige mensen niet geplukt. Als je je tuin echter netjes hebt aangelegd, is het maar al te begrijpelijk dat je geen wild onkruid in het bloembed verdraagt ​​- dus ga ermee op pad.
Lees Verder
Aanbiedingen

Bomen te hoog - wat te doen?

Als bomen te hoog zijn geworden en daarom de andere planten zuurstof en uw eigen mening ontnemen, moet de specialist actie ondernemen. Snoei de bomen op tijd. Bomen in de tuin of op eigen terrein blazen het gebied tot leven en geven het een natuurlijk karakter. Soorten zoals kastanje, beuk of linde worden meestal geplant.
Lees Verder
Aanbiedingen

Een Japanse tuin maken - Onze suggesties

Japanse tuinen zijn trendy De aanleg van een Japanse tuin wordt steeds populairder bij tuinliefhebbers. Naast grind omzoomde gebieden groeien artistiek gesneden bomen te midden van kleurrijke bloemen. Alle planten groeien laag en bieden naast vreemd gevormde stenen ook een netjes gestructureerd uitzicht.
Lees Verder
Aanbiedingen

Bloedend hart - een heel speciale plant

Veel planten hebben echt buitengewone namen. Weet jij b.v. het bloedende hart? Het is een mooie bloem die mooi groeit als hij wordt geplant. Het bloedende hart is te vinden in veel tuinen - Als je de naam Bloedend hart hoort, kun je bijna geloven dat het een film- of boektitel is.
Lees Verder
Aanbiedingen

Eenvoudig struiken planten

Struiken worden in de herfst geplant Bij het planten van struiken moet u op een paar dingen letten als ze goed in uw tuin groeien. De herfst is de beste tijd om struiken te planten zodat de struiken hun wortels kunnen ontwikkelen en kunnen groeien voor de winterstop. Een locatie kiezen en een plantgat graven Maar er zijn andere factoren, zoals de locatie of het plantgat.
Lees Verder
Aanbiedingen

Vecht tegen vorstspanners - lijmringen helpen

Vorstspanners eten de bladeren kaal in het voorjaar Vooral in de herfst worden de vrouwtjes van de vorstspanner actief en klimmen omhoog in de fruitbomen. De rupsen eten dan de kale bladeren in het voorjaar op en beïnvloeden de boom. U kunt vorstspanners op een milieuvriendelijke en effectieve manier bestrijden met zelfgemaakte lijmringen die rond de stammen worden geplaatst.
Lees Verder
Aanbiedingen

Verander de zandbak in een rotstuin

Maak een rotstuin uit de zandbak Jarenlang diende de zandbak in de tuin als een speeltuin voor de kinderen. Maar kinderen worden mensen en op een gegeven moment wordt de zandbak overbodig. Maar wat ermee te doen? Het gemakkelijkste is om het op te lossen en er een gazon van te maken.
Lees Verder
Aanbiedingen

Tips voor het plukken van fruit

Oogst niet te vroeg Vers fruit uit je eigen tuin is goed. Er zijn een aantal dingen om te overwegen bij het oogsten van fruit om de bomen niet te beschadigen en het fruit goed te bewaren voor de winter. Het is belangrijk dat u niet te vroeg appels en peren plukt. Er zijn verschillende soorten, maar het is gemakkelijk te zien wanneer het fruit rijp is.
Lees Verder
Aanbiedingen

De juiste planten voor de rotstuin

Perfect geschikt voor de rotstuin: Houseleek (Sempervivum) Veel tuinliefhebbers brengen een stukje Alpen naar huis op de vlakke vlakte door een rotstuin te creëren. Maar stenen op elkaar leggen zou te gemakkelijk zijn. U moet dus eerst duidelijk zijn dat de vloer geen wateroverlast mag hebben.
Lees Verder
Aanbiedingen

Tuinorchideeën planten - je moet voorzichtig zijn!

De meeste mensen kennen orchideeën alleen als kamerplanten. Maar er zijn ook orchideeën die gedijen in de tuin. Maar alleen als je ze goed plant en verzorgt. De meest populaire tuinorchidee is de damespantoffel, de orchideeën werden ooit als niet-kweekbaar beschouwd en waren daarom erg duur.
Lees Verder
Aanbiedingen

Tips voor alle bloembollen

Bescherm de bollen tegen knaagdieren Met bollen legt u de basis voor een bloemenzee in het voorjaar. Zodat de bollen in het voorjaar kunnen drijven zonder te bevriezen, hier zijn verschillende tips die op alle bollen kunnen worden toegepast. Let er bij het kopen op dat de uien droog, stevig en glad zijn.
Lees Verder