Zorg

Een verhoogd bed creëren - 4 voordelen

Een verhoogd bed creëren - 4 voordelenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Leg verhoogde bedden neer

Je kunt steeds vaker zien dat amateur-tuiniers een verhoogd bed creëren. Natuurlijk, want een verhoogd bed heeft veel voordelen.

Een tuin is geweldig
Een tuin is echt geweldig. Hier kunt u echt stoom afblazen. Wat velen in hun tuin hebben is een verhoogd bed. Misschien heb je al overwogen of je zo'n bed niet zou moeten maken. Er zijn enkele voordelen die dergelijke bedden bieden. We hebben hier de voordelen voor u op een rij gezet.

Een verhoogd bed creëren - 4 voordelen

  1. Verhoogde bedden zijn gemakkelijker om aan te werken. U hoeft niet langer voorover te buigen en voor uw rug te zorgen.
  2. Verhoogde bedden zijn niet zo vatbaar voor ongedierte. Slakken bereiken meestal deze hoogte helemaal niet. Daarom zijn kruiden, salades en groenten daar in goede handen. Maar kijk uit voor woelmuizen, ze kunnen er doorheen graven. Hier moet u onmiddellijk ingrijpen tijdens de bouw. Met een fijnmazig gaas voorkomt u dat woelmuizen het verhoogde bed bezoeken.
  3. Hoe hoger de planten worden geplaatst, hoe meer licht ze ontvangen.
  4. Een verhoogd bed geeft de tuin een nieuwe, compleet andere structuur. U kunt meerdere verdiepingen ontwerpen en zo uw tuin een heel eigen sfeer geven. Een verhoogd bed is gewoon charmant en ziet er overal goed uit.

En nu aan het werk
Als u nu overtuigd bent van de vele voordelen van een verhoogd bed, aarzel dan niet langer en ga meteen aan de slag. Een verhoogd bed gemaakt van juweelstenen is snel en gemakkelijk op te zetten. Maar je moet niet te laat beginnen om het materiaal te verzamelen om het verhoogde bed te vullen. Hout, bladeren, grasresten en volwassen compost vormen het belangrijkste deel van de vulling. Als je geen eigen compost hebt om het verhoogde bed te vullen, kun je het goedkoop krijgen bij het plaatselijke recyclingcentrum.