Zorg

Tuinplan - waarom zou je er een maken?

Tuinplan - waarom zou je er een maken?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een tuinplan maken is logisch. Hier leest u waarom ik een tuinplan gebruik en met welke 3D tuinplanningssoftware ik werk.

Een tuinplan helpt om de planten te bepalen - eerst werd er naar mijn familie geglimlacht omdat ik achter de computer zat, een plattegrond van onze tuin maakte en de planten en bloemen erin tekende. Mij ​​werd gevraagd waarvoor ik een tuinplan nodig had. Je zou zien wat waar groeit.

Nou, dat zie je in de zomer als alle planten in volle bloei staan. Maar wat is er in de lente? Wie kan alle planten onthouden die ooit in een tuin van bijvoorbeeld 200 vierkante meter zijn geplant? Geen man! En dat is precies waarom zo'n tuinplan nuttig is.

Tuinplan biedt een overzicht

Niet alleen zodat de planten op elk moment kunnen worden geïdentificeerd, maar ook zodat ze ze niet per ongeluk eruit kunnen plukken. Omdat dit een gevaar is dat niet moet worden onderschat. Vooral in het voorjaar, wanneer de bloemen hun kop uit de grond steken, kunnen ze gemakkelijk worden verward met onkruid. Als u een tuinplan heeft, zult u hier minder problemen hebben.

En last but not least helpt een tuinplan ook om de planten op de juiste plaatsen te zetten. Of het nu zon, penumbra of schaduw is, het plan laat altijd zien waar er nog ruimte is voor iets nieuws om te kopen. Praktisch, toch?

3D tuinplanner
Ik heb het allemaal gemaakt met de 3D-tuinplanner "Het grote huis & tuinpakket". Deze software is echt ingenieus eenvoudig te gebruiken en heeft nog steeds veel functies. De plantendatabase in 3D is ook geweldig. Je leert alle planten kennen die in de tuin groeien.


Video: #69 Tips voor tuinontwerp maken (Augustus 2022).