Tuin Tips

Voorbereidingen voor het begin van de herfst

Voorbereidingen voor het begin van de herfstWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bollen moeten diep worden gegraven

Kort voor het begin van de herfst is er veel te doen in de tuin. U kunt bijvoorbeeld nieuw gazon zaaien. September is hiervoor ideaal omdat de droogte in de zomer voorbij is en de zaden snel kunnen ontkiemen. Maar er zijn andere dingen die je voor de herfst in de tuin had moeten doen.

Plant de bollen diep
De bomen verliezen hun bladeren afhankelijk van het weer. Als u een vijver in de tuin heeft, moet u deze beschermen tegen vallende bladeren, anders zal deze zich ophopen met verteerd slib. Het is ook het juiste moment om bollen te planten voor de vorst. Plant de bollen daarom twee keer zo diep als ze groot zijn. Dit voorkomt dat de grondvorst de ui zo snel binnendringt.

Deel vervaagde planten
Aan het einde van de zomer zijn veel vaste planten langzaam vervaagd. U kunt de vaste planten in deze periode verdelen of snoeien. De vaste planten kunnen zo gemakkelijker worden vermeerderd en in de tuin worden verspreid. Wanneer de planten doodgaan, wat niet kan worden vermenigvuldigd door deling, moet je op de zaden letten en ze op natuurlijke wijze verzamelen. Met deze zaden kun je de planten net zo gemakkelijk vermeerderen. Helaas kunnen niet alle gekweekte soorten op deze manier opnieuw worden getekend.


Video: NL 'VOORBEREIDING OP DE HERFST! '' Farming Simulator 19 Seasons Riesenbeck (Augustus 2022).