Zorg

Gebladerte van de naburige woning - wie heeft gelijk?

Gebladerte van de naburige woning - wie heeft gelijk?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bladeren kunnen snel een twistpunt worden

Buurtgeschillen komen helaas steeds vaker voor. Vooral als je een tuin hebt en je buurman doet dingen die niet bij je passen - of andersom.

Rechtbanken moeten dagelijks met dergelijke kleinigheden omgaan. Je zou veel kunnen doen met alleen maar een gesprek. Of door simpelweg te lezen wat is toegestaan ​​en wat verboden is en wat u moet doen en wat uw buurman moet doen.

Wie heeft gelijk

de Gebladerte van het aangrenzende pand is zo'n twistpunt. De buurman heeft hoge bomen en bladeren blijven vanaf daar naar je eigendom blazen. Dat vind je natuurlijk niet leuk, je hebt er tenslotte het werk mee. Maar kun je er iets aan doen? Rechtbanken hebben besloten dat dit niet mogelijk is.

Betaal schoonmaakwerkzaamheden

Bomen hebben gebladerte en het is gebruikelijk dat ze hun bladeren afwerpen. Rechters kunnen echter ook beslissen dat de tuinbezitter, wiens bomen het 'vuil' in andere tuinen veroorzaken, divers is Betaal schoonmaakwerkzaamheden nodig heeft. Maar dat hangt af van de locatie en verschilt van geval tot geval. Best verdragen, dat bespaart geld en zenuwen.