Ideeën & inspiratie

Houd het appartement schoon - met deze 6 tips blijft het vuil in de tuin!

Houd het appartement schoon - met deze 6 tips blijft het vuil in de tuin!We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zodra het appartement is schoongemaakt en gepolijst, komen de kinderen veel vuil uit de tuin het huis in. Een vervelende situatie waar veel ouders waarschijnlijk bekend mee zijn. Met deze tips blijft het vuil in de tuin en de woonkamer langer schoon.

Schoenen kunnen stoppen voor de deur

Het is uiterst belangrijk voor kinderen dat ze frisse lucht krijgen, ongeacht de wind en het weer. Met de juiste kleding werkt het zelfs in regen en sneeuw.

Het wordt vervelend als alle modder door het appartement wordt gedragen, ook al ben je net klaar met schoonmaken. Veel huisvrouwen kunnen waarschijnlijk een lied over deze situatie zingen.

Maar niet alleen kinderen zijn verantwoordelijk voor het vuil in de gang, zelfs als de volwassenen in de tuin werken, gebeurt het snel dat er vuil in het appartement wordt gebracht.

Op deze manier voorkomt u onnodige huisreiniging

De volgende tips zijn vooral belangrijk voor huisvrouwen, omdat hierdoor de hoeveelheid werk die moet worden gedaan, zal verminderen. Dus je hebt weer meer tijd voor de mooie dingen.

Tip 1: Leg de vuilvangmat neer

Kent u deze situatie? Zodra je buiten bent, gaat de telefoon of zijn de kinderen hun favoriete speelgoed binnen vergeten. Noch ouders noch kinderen hebben nu zin ​​om hun schoenen of laarzen weer uit te doen. Een vuilwerende mat bij de ingang kan hierbij helpen. Toegegeven, de baan zal niet helemaal schoon blijven, maar het grofste vuil blijft buiten! U hoeft deze mat alleen maar te stofzuigen of tikken. Het is het beste om bij het kopen aandacht te besteden aan wasbare vuilcontrolematten. Ze gaan dus gewoon de wasmachine in bij de volgende wasbeurt en zijn dan weer helemaal klaar voor gebruik.

Matten voor stofbeheersing zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en met grappige welkomstwoorden.

Tip 2: Stel de lekbakken voor de schoenen in

Vooral in de winter, wanneer schoenen vaak vol sneeuw en zout zitten, kunnen lekbakken voor schoenen grote spaarders zijn. De schoenen worden eenvoudig in de schaal geplaatst voordat ze het appartement betreden. Dit betekent dat de sneeuw van je schoenen kan ontdooien en je niet alle modder in je appartement hebt.

De lekbak voor schoenen is als een kleine kuip die water en vuil verzamelt. Als er veel vuil in de kuip zit, kunt u deze eenvoudig uitgieten, afspoelen en weer neerleggen. Het is het beste om een ​​kom bij de ingang te plaatsen, zodat u niet door de helft van het appartement met de vuile schoenen hoeft te lopen.

Tip 3: deurmatten met zijstrips

Deurmatten met zijstrips (hier verkrijgbaar) zijn ideaal om vuil van de schoenranden op te vangen. Deze worden altijd vergeten bij normale deurmatten. Dan heb je een redelijk schone zool, maar je hebt nog steeds vuil in het appartement.

De extra sterke borstelharen zorgen ervoor dat je schoenen aan de onderkant en aan de zijkant worden schoongemaakt, zelfs van hardnekkig vuil. Deze deurmatten zijn voorzien van een antislipprofiel zodat ze niet heen en weer schuiven tijdens het reinigen.

Tip 4: Trek je schoenen en kleding voor de deur uit

Vooral wanneer uw kinderen spelen en rondrennen bij slecht weer, zijn de dingen meestal van onder tot boven vies. Het is hier het meest logisch als kleding en schoenen aan de deur worden uitgetrokken. Je moet de dingen dan goed uittikken en ophangen om te drogen. Je kunt de was ook in één keer nemen en in de wasmachine doen en wassen.

Tip 5: douche buiten

In de zomer is het gewoon te goed om buiten te douchen onder de blote hemel, zodat het vuil niet het appartement in wordt gevoerd. In de handel vindt u talloze tuindouches, die eenvoudig in de grond kunnen worden gestoken en vervolgens met een tuinslang kunnen worden verbonden. Bij warme temperaturen kan buiten douchen een leuke afkoeling zijn.

Als het spelen in de zandbak met water weer wat wilder is geworden, kunt u uw kinderen ook onder de douche zetten en afspoelen. Het is ook heel leuk voor kinderen om heen en weer te springen in de douche bij warme temperaturen.

Tip 6: houd het terras schoon

Heeft u slechts één terras waar uw kinderen kunnen spelen? Als u niet wilt dat uw kinderen het vuil van het terras naar het appartement dragen, moet u uw terras altijd schoon houden. Bij Lidl zijn er bijvoorbeeld speciale reinigingsapparaten waarmee u uw terras in een mum van tijd schoon kunt maken. Het duurt niet lang en u kunt er zeker van zijn dat dit uw appartement schoon houdt.

Conclusie

Of het nu gaat om een ​​tuindouche of een stofwerende mat - u ziet dat er een aantal manieren zijn om vuil in het appartement te voorkomen. Als u uw vuile kleren uitdoet voordat u het appartement betreedt, hoeft u niet eens geld te investeren. Als u slechts één tip ter harte neemt, kunt u nu genieten van meer vrije tijd omdat u de stofzuiger niet altijd bij hoeft te houden.


Video: The Zeitgeist Movement Orientation Guide (Augustus 2022).